Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:27 am

Karoglan je Hajduka vodio na deset utakmica, a iza posljednje je dao zanimljivu izjavu

Piše D. F.

Nakon nešto manje od godinu dana Mislav Karoglan vraća se na klupu Hajduka. ‘Bijele’ je Karoglan vodio u deset službenih utakmica u jesen 2022. godine. Ostvario je učinak od sedam pobjeda i tri remija, a posljednju utakmicu na klupi odradio je 12.11., u Koprivnici protiv Slaven Belupa (2:2). 

– Bila je ovo jako čudna utakmica. Imali smo kontrolu u prvom poluvremenu, a onda se dogodio taj prekid utakmice. Nažalost, bilo je previše nervoza na terenu. Sudac se izgubio u tendecioznom suđenju, a ovo malo podsjeća na suđenje u Jugoslaviji – rekao je Karoglan nakon utakmice koju je sudio Ante Čulina

Najviše se nakon te utakmice pričalo o jedanaestercu kojeg je Čulina svirao nakon duela Stefana Simića i Ante Crnca, a susret je zapamćen i po duelu Marka Livaje i Vinka Solde.  

Od Koprivnice do Koprivnice. Tako se može opisati Karoglanov vrtuljak jer ga novi debi na klupi ‘bijelih’ čeka ovog petka na Kušek Apašu.

Iza Karoglana je neuspješna avantura u Istri. Momčad iz Pule preuzeo je proteklog ljeta, a vodio ih je samo tri utakmice. Ostvario je učinak od jednog remija (Lokomotiva) i dva poraza (Dinamo i Rijeka). Poraz na Rujevici (6:0) posebno je zabolio čelnike kluba te je nakon toga Karoglan postao ‘bivši’. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)