Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
11:05 pm

NJEMAČKI TURIST ZGROŽEN JUGOM DALMACIJE ‘Ovdje je sva hrvatska sramota na jednom mjestu!’

Piše M.K.

Jedan gost iz Njemačke javio se u redakciju portala Morski.hr, jer se, kako kaže, ne može načuditi aroganciji i pohlepi kod uništavanja prirodnog sklada i okoliša, kakav je nekad postojao u malim mjestima poput Duboke kod Komarne, uz sami Pelješki most

Ovdje možete vidjeti svu hrvatsku sramotu na jednom mjestu’, kazuje Nijemac koji je fotografirao ovaj prizor.

‘Divlja gradnja prve linije uz more, toliko je bahata da su u Kineski zid po širini spojeni nekad skromni samostojeći objekti, a danas po visini neboderi’, prepričava zgrade koje vidi uz more, a onda i nastavlja:

‘Uzurpirana je plaža, javne površine, pomorsko dobro. Vlada komunalni kaos, a sve na račun poštenih hrvatskih poreznih obveznika’, smatra njemački gost, te šalje fotografije izbetoniranih i doslovno spojenih građevina prvi red do mora, na kojoj danju i noću protuzakonito stoje ležaljke koje rezerviraju nekome mjesto, piše Morski.hr.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)