Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:46 pm

Radio je u Hajduku, Dugopolju i Croatiji, a sada je preuzeo mladu žensku reprezentaciju

Piše N.M.

Dužnost izbornika hrvatske ženske nogometne reprezentacije do 19 godina preuzima Jure Srzić, službeno je objavio Hrvatski nogometni savez.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza imenovao je 39-godišnjeg Makaranina novim izbornikom hrvatskih U-19 reprezentativki.

U dosadašnjoj je trenerskoj karijeri radio kao pomoćni trener u Zmaju iz Makarske, glavni trener pionira Zagreba, zatim glavni trener pionira i kadeta Hajduka, da bi potom vodio seniore Dugopolja, Croatije iz Zmijavaca, Orijenta te ponovno Dugopolja.

– Zahvaljujem predsjedniku Kustiću, tehničkom direktoru Pletikosi, glavnom instruktoru Krpanu te cijelom rukovodstvu HNS-a na ukazanom povjerenju. Naš je primarni cilj selekcija igračica za A-reprezentaciju i mislim da ćemo biti uspješni u tom poslu te nastaviti jako dobar trend selekcije. U natjecateljskim utakmicama priželjkujemo ostvariti što bolji rezultat, da budemo konkurentni i da se naposljetku plasiramo na velika natjecanja – rekao je novi izbornik po imenovanju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)