Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:55 pm

TRAGEDIJA U AMERICI Majka se utopila spašavajući sina

Piše M.K.

Majka  je u Americi izgubila život pokušavajući izvući svog sina kojeg je vodena struja povukla pod površinu kod popularnih slapova. Drugi sin, koji je također skočio u pomoć, ostao je zarobljen među stijenama, ali ga je otac uspješno izvukao, izvijestile su vlasti, a prenosi Index.

Obitelj iz Massachusettsa, sastavljena od pet članova, posjetila je slapove Franconia u Lincolnu zajedno s prijateljem jučer popodne, prema informacijama Odjela za lov i ribolov američke savezne države New Hampshire.

Otac pokušao oživjeti majku, ali bez uspjeha

‘Jedno od djece poskliznulo se i upalo u jedan od bazena kod slapova’, opisala je policijska narednica Heidi Murphy pa dodala: ‘Zbog snažne struje nije mogao izaći. Majka je odmah skočila u rijeku da mu pomogne, ali je i sama počela imati problema.’

Još dvoje djece skočilo je u vodu kako bi pomoglo bratu i majci. ‘Usprkos tome što su izvukli brata iz vode, drugi brat je ostao zarobljen među stijenama’, dodala je Murphy. U tim trenucima otac je tragao za majkom. Kada ju je pronašao na stijeni, odmah ju je pokušao oživjeti, ali bez uspjeha.

Nakon toga, otac je prišao sinu zarobljenom među stijenama i uspio ga spasiti. Dvije osobe s lakšim ozljedama prevezene su u bolnicu na daljnje pretrage i liječenje. Imena majke i članova obitelji nisu odmah objavljena.

Slapovi Franconia je popularno mjesto za planinarenje i kupanje u Nacionalnoj šumi White Mountain. Posjetitelji često silaze s kamenih ploča u bazene vode.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)