Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:39 am

Provjerite tko ovog vikenda nastupa u BackBaru Plana B

Piše P. R.

Buža i Teška odluka nastupaju u petak, 27. listopada, u BackBaru Plana B. Koncert starta u 22 sata, a ulaznicu po cijeni od sedam eura može se kupiti preko sustava Entrio.


Buža je nastala u listopadu 2018. godine u Splitu. Od samog početka teži se autorskom radu, a glazba je zamišljena kao nekakav veseli dalmatinski punk rock s puno humora. Dosad su objavljena dva albuma nezavisno, radi se i na trećem.


Teška odluka je rock bend kojeg čine tri individualca: Viktor Karažinec (Varaždin), Ante Burazer (Split) i Josip Stupalo (Solin).

Godine 2018. se okupljaju i započinju kao cover band izvodeći rock klasike 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, da bi nakon brojnih nastupa krenuli u autorski rad i trenutačno su u pripremi prvog albuma. 

U subotu, 28. listopada, njihovo mjesto na pozornici BackBara zauzet će Bob Rock bend, svirat će pjesme iz osamdesetih, a ulaz je besplatan.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)