Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:21 am

VIDEO Otac i sin udružili snage: Pogledajte novi spot za pjesmu Petra Dragojevića

Piše P. I.

Suradnja Petra Dragojevića s Alenom Nižetićem i Hrvojem Domazetom ponovno je iznjedrila pjesmu velikog potencijala. Pjesmom ‘Spavam sam’ Petar priča nesretnu ljubavnu priču izbjegavajući očekivan sporiji, ‘molski’ zvuk. Naslanjajući se na talijanski pop s autorima je stvorena pjesma koja na prvo slušanje ulazi u uho, a zaokružio ju je spot u režiji Slavena Jurića.

‘Nakon ‘Vatre i vode’ i ‘Ljubavi’, koje su odlično prošle kod publike, pjesma ‘Spavam sam’ treće je djelo Alena Nižetića i aranžman Hrvoja Domazeta u mojoj izvedbi. Pjesma je, kao što ime i govori, tužna ali bržeg tempa. Oni koji su je prvi čuli povukli su usporedbu s ‘Otvorenim prozorom’, a ja kažem: Da, publika to voli! Rekao bih da je talijanski pop nešto čemu težim’, kazao je Petar.

To potvrđuje i Alen, autor teksta i glazbe.

‘To je Petar kakvog pamtimo, iz razdoblja ‘Otvorenog prozora’, samo u novom ruhu. Pjesma je iznimno radiofonična i vjerujem da će se publici svidjeti’, rekao je Nižetić.

Pjesmu je zaokružio spot u režiji Slavena Jurića. 

‘Spot je osmišljen kao moje sjećanje na davnu prošlost, bezbrižnu i sretnu, razdoblje prvog zaljubljivanja i ljubavi koja je trajala dok nas život kasnije nije razdvojio. Mene glumi moj najstariji sin, četrnaestogodišnji David, a uz njega je i naša obiteljska prijateljica Petra Pribisalić‘, dodaje Petar. Davidu je nedavno pripala i glavna uloga u filmu ‘Arka’, u kojem glumi uz brojne poznate domaće glumce.

‘Rad s djecom na setu zna biti prilično stresan i s dosta ponavljanja, ali Petrov sin David i njegova prijateljica Petra snimanje su odradili kao veliki i pokazali zavidno glumačko umijeće. U samu ideju i realizaciju uložio sam puno vremena i na kraju uspio ispričati jednu tužnu ljubavnu priču na ne tako tužan način – spot ipak na kraju ostavi lijep osjećaj. Definitivno ću ga s ponosom dodati u svoj portfolio’, zaključio je Slaven Jurić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)