Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:10 pm

Rijeka prošla, Osijek ispao

Piše D. L.

U drugoj utakmici trećeg pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu Osijek je u Opus Areni svladao Adanu Demirspor s 3:2, dok je Rijeka na Rujevici pobijedila B36 Torshavn 2:0. 

Prvi pogodak u Osijeku postigao Yusuf Sari u 31. minuti i tako goste doveo u prednost. Na kraju prvog poluvremena za Osječane je izjednačio Darko Nejašmić

Sredinom drugog dijela poentirao je Mijo Caktaš, a treći pogodak za domaćine postigao je Šime Gržan s bijele točke u 82. minuti. 

Konačan rezultat postavio je Yusuf Erdogan u prvoj minuti sudačke nadoknade. 

Sveukupan rezultat je 7:4 u korist turske momčadi koja je time izborila play-off Konferencijske lige u kojem ih dočekuje Genk. 

Rijeka je bez problema ponovno svladala Torshavn. Pogotke za momčad Sergeja Jakirovića postigli su Marco Pašalić u 14. i Alen Grgić u 81. minuti. 

Rijeka je sa sveukupnim rezultatom od 5:1 izborila sljedeću fazu natjecanja u kojoj igra protiv francuskog Lillea. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)