Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:34 pm

Šarlija: Ovo je naša cijena odrastanja, fali nam još malo da bismo s ovakvim ekipama bili tu

Piše B. D.

Hajdukov stoper Zvonimir Šarlija nakon ispadanja od PAOK-a je rekao:

– 3:0 zvuči vrlo ružno i po meni je dosta nerealno, ali na kraju će se pamtiti samo rezultat. Po meni smo svoju šansu propustili u Splitu i u prvih petnaestak minuta ove utakmice, gdje smo imali dvije-tri šanse za unijeti im totalni nemir, a ti gubiš jedan gol razlike. To je na ovoj razini nedopustivo.

Potom je dodao:

– Vidjeli smo u HNL-u protiv Slaven Belupa da te neće kazniti za lošiji ulazak u utakmicu, ali ovo je druga razina. To je naša cijena odrastanja, mi rastemo, dobri smo, blizu smo, ali fali nam još malo da bismo s ovakvim ekipama bili tu.

Sada se okreću prvenstvu… 

– Pokazali smo da smo dobri od Superkupa preko prvih par kola do ove dvije utakmice s PAOK-om. Nažalost Europa je iza nas, u prvenstvu stojimo dobro, čeka nas Rudeš, puno bolja ekipa nego što to rezultati pokazuju. Idemo se regenerirati i po pobjedu u HNL-u.

Na kraju je zaključio:

– Trebamo raditi i imati više ovakvih utakmica i onda ćemo možda i mi na ovoj razini moći kažnjavati njihove greške i smanjiti naše greške koje su nedopustive.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)