Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:18 am

NK Imotski pokrenuo kampanju ‘Tvoj stolac za Gospin Dolac’

Piše N.M.

NK Imotski je predstavio svoju kampanju ‘Tvoj stolac za Gospin dolac’:

‘Ova kampanja označava ključni trenutak u našoj povijesti dok se pripremamo za korak prema višem sportskom rangu, uz duboku posvećenost održivosti, sigurnosti i lokalnoj zajednici.

Naš stadion, Gospin dolac, postaje značajna kulisa za ovu emotivnu kampanju. Promjena stolica nije samo estetska, već i dio zahtjeva ukoliko ostvarimo naš cilj prelaska u viši sportski rang te stvaranje boljih uvjeta i sigurnosti za našu djecu i za  sve sudionike natjecanja.

Ono što ovu kampanju čini jedinstvenom jest naša odluka da stare stolice ne završe kao otpad. Stolice koje budu zamijenjene donirat ćemo igralištima s područja našeg grada. Također, željezne konstrukcije postojećih stolica će se iskoristiti za ograđivanje stadiona, pridonoseći sigurnosti i oboljšanju iskustva svih posjetitelja. Naše nove stolice za koje ovom kampanjom želimo prikupiti sredstva, biti će izrađene od reciklirane plastike, te su još jedan pokazatelj naše ekološke osviještenosti. Stolice će proizvesti jedina tvrtka koja se u Hrvatskoj bavi izradom ovih artikala, tvrtka Mold d.o.o.

Naša kampanja s ponosom ističe dječju radost na Gospinom docu. Stadion nije samo mjesto za natjecanje; to je mjesto gdje se grade prijateljstva i  ostvaruju snovi. Kroz ovu kampanju želimo osigurati da buduće generacije imaju siguran i poticajan prostor za igru i razvoj.

Spotovi koje smo pripremili za kampanju prate očaravajuću priču našeg stadiona. Prikazujemo izradu stolica od reciklirane plastike kao simbol naše ekološke odgovornosti. Djeca bezbrižno uživaju na stadionu, simbolizirajući budućnost kojoj težimo. Spot iz zraka otkriva Gospin dolac iz nevjerojatne perspektive, ističući njegovu izvanrednu lokaciju.

– NK Imotski je više od kluba; to je srce naše zajednice. Kroz ovu kampanju, želimo spojiti našu strast za nogometom s brigom za okoliš, sigurnost i radost lokalne djece. ‘Tvoj stolac za Gospin dolac’ je poziv svim našim sugrađanima, partnerima i prijateljima da se pridruže ovom uzvišenom naporu. Svi zajedno, gradimo budućnost Imotskog na temeljima strasti, održivosti i sigurnosti – rekao je gospodin Luka Đuzel, predsjednik NK Imotski.

Kako piše britanski BBC stadion u Imotskom, Gospin dolac, među deset je najljepših sportskih borilišta na svijetu, što je izuzetno priznanje za Hrvatsku te Imotski.

Specifičnost Gospina Dolca jest to što je ugrađen među stijene, a nalazi se pored Modrog jezera, što ga čini dodatno atraktivnim’. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)