Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
9:25 am

RoomRaccoon izbacuje rješenje za grupne rezervacije

Piše P. I.

RoomRaccoon, vodeći hotel management sustav za neovisne hotele, objavio je globalno dostupno rješenje Alotmanske Rezervacije kako bi pomogao iznajmljivačima u pojednostavljenju procesa prodaje i upravljanja grupnim rezervacijama.

Dugo očekivana funkcija Alotmanske Rezervacije postavljena je da otvori unosnu priliku za korisnike, olakšavajući rad s putničkim agencijama, korporativnim grupama i organizatorima događaja učinkovitim upravljanjem grupnim rezervacijama. Štoviše, intuitivno sučelje omogućuje brzo ažuriranje dodjele soba, što eliminira rizik dvostrukih rezervacija.

‘Ručno dodjeljivanje soba pojedinačnim gostima, putničkim agentima i korporativnim klijentima je skupo, dugotrajno i podložno pogreškama’, kaže Nadja Buckenberger, CPO i osnivačica RoomRaccoona. 

‘Naša nova značajka Alotmanske Rezervacije automatizira proces za vas, povećavajući prihode i operativnu učinkovitost’, dodala je.

Značajka Alotmanske Rezervacije uključuje prilagođeni prozor Booking Engine-a koji se može podijeliti s gostima prije putovanja. Ovdje gosti mogu sami sebi dodijeliti sobe iz dodijeljene rezervacije i imati koristi od značajke automatizirane veće prodaje (Upsell). To generira više dodatnih prihoda za hotelijere, a istovremeno stvara personaliziraniji i luksuzniji boravak za goste.

‘Ovo je izvrsna nova značajka! Štedi puno vremena za obradu i našim mladencima olakšava rezervaciju svadbene zabave’, kaže Sam Betz iz Molenvliet Estatea.

Uz novu funkcionalnost Alotmanske Rezervacije, RoomRaccoon je nedavno objavio poboljšanja svog Booking Engine-a. Ona uključuju Raccoon Price Checker, alat za usporedbu namijenjen gostima za povećanje izravnih rezervacija; i Multi-Property Booking Engine gdje gosti mogu vidjeti dostupnost više objekata na jednom zaslonu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)