Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
5:57 pm

Nermin Sulejmanović planirao vjenčanje s drugom ženom u Brčkom i odlazak u Njemačku

Piše N.M.

Nermin Sulejmanović zgrozio je čitavu regiju kada je prije tjedan dana ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović koju je prije toga pretukao. Svoj brutalni čin prenosio je na Instagramu, a nakon toga ubio je još dvoje ljudi i ranio troje.

Nakon stravičnog zločina presudio je i sam sebi pred policajcima. Dok su svi ubijeni sahranjeni, njegovo tijelo, uključujući oca, nitko nije htio preuzeti.

Prema neslužbenim informacijama do kojih je iz Tuzle došao Blic, Sulejmanović je sahranjen u četvrtak ujutro u potpunoj tajnosti u blizini Gračanice koja se nalazi oko 40 kilometara od Gradačca.

Ipak, vijest su demantirali iz pogrebnog poduzeća. Tvrde da je tijelo još uvijek kod njih u hladnjači. 

Direktor Komemorativnog centra u Tuzli Faruk Latifagić demantirao je da je Sulejmanović pokopan te tvrdi da se njegovo tijelo još uvijek nalazi kod njih te da ga nitko nije preuzeo. Latifagić je tako demantirao vijest koju su prenijeli brojni mediji da je ubojica pokopan negdje kod Gračanice te tvrdi da je to netočna informacija.

‘To nije točno. Tijelo je i dalje u hladnjači u Tuzli. Niko ga nije došao preuzeti. I mi čekamo što će biti i tko će ga i kada ukopati. Sve ostalo su dezinformacije’, rekao je Latifagić za Avaz.

Imao je drugu ženu, planirao vjenčanje

Mediji pišu kako je ubojica u srijedu, 16. kolovoza planirao vjenčanje s drugom ženom, te odlazak u Njemačku, kako bi tamo otvorio teretanu.

Ova informacija neslužbeno je potvrđena Avazu iz policijskih krugova. Sulejmanović se trebao vjenčati u Brčkom, a njegova izabranica je iz jednog njemačkog grada.

On je, pokazala je istraga, nakon vjenčanja planirao otići u Njemačku.

Podsjećamo, on je u svom krvavom pohodu ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović i još dvije osobe, a tri ranio te nakon toga počinio samoubojstvo.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)