Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
6:23 pm

ŠEST GODINA BRAKA Sa svega 17 godina oženio 71-godišnjakinju, upoznali su se na sprovodu njenog sina

Piše A. A.

Gary Hardwick, 23-godišnji Amerikanac, našao se u fokusu tabloida kad je prije šest godina, s tek navršenih 17, oženio 71-godišnjakinju. Sada, šest godina kasnije, na svom TikToku ponosno poručuje hejterima da su on i 75-godišnja Almeda još uvijek u sretnom braku, s čim se mnogi supružnici istih godina ne mogu pohvaliti.

– Jako je teško biti u vezi koju ti obitelj ne podržava, kad ne vole onog koga ti voliš i nisu sretni zbog tebe – podijelio je s TikTok pratiteljima.

Poručio je da se ponekad, nažalost, čovjek treba udaljiti od onih koji ga ne razumiju, čak i kad su to ljudi koji su ti najbliži. Na kraju dana vam, smatra on, obitelj nije krv, već oni koji vas bezuvjetno vole i podržavaju. 

– Nemojte dopustiti da netko stane na put vašoj sreći, bez obzira radi li se o obitelji ili prijateljima – rekao je. 

Almeda i Gary vjenčali su se 2015., samo dva tjedna nakon što su se upoznali na sprovodu njezina sina Roberta. Gary je tada imao 17 godina i baš je bio prekinuo vezu s jednom 77-godišnjakinjom.

– Prije šest godina sam donio najbolju odluku u svom životu, kad sam ljubavi svog života i svojoj jedinoj pravoj srodnoj duši rekao ‘da’ – podijelio je u objavi.

Tom joj je objavom čestitao šestu godišnjicu braka. Dodao je i kako ga svakodnevno čini najsretnijim čovjekom te da je sretan što je kraj njega na ovom životnom putovanju.

– Ona je žena mojih snova, a seks nam ne može biti bolji – rekao je za The Sun, prenosi Večernji list.

 Hardwick je nakon vjenčanja uselio kod jednog od Almedinih unuka.

– Nisam tražila nekog mlađeg, ali se pojavio Gary i odmah sam znala da je on pravi – podijelila je Almeda.

S prvim mužem u braku je provela čak 43 godine. Kad je on umro, ostala je sama, a nije ni sanjala, tvrdi, da će svoju srodnu dušu tek upoznati i to u 17-godišnjaku.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Gary & Almeda (@garyandalmeda)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)