Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
1:22 pm

Suvlasnik firme prisvojio gotovo 44.000 eura

Piše P. I.

Policija je utvrdila kako je 51-godišnjak, kao suvlasnik trgovačkog društva u sklopu kojeg posluju smještajni i ugostiteljski objekt koji se nalaze u staroj gradskoj jezgri u Dubrovniku, protupravno prisvojio 43.842 eura.

Kao osoba ovlaštena za raspolaganje novčanim sredstvima trgovačkog društva, tijekom 2022. nije na žiro račun društva položio iznos od 31.894 eura ostvaren za usluge smještaja te iznos od 11.947 eura ostvaren uslugama caffe bara.

Tako je sebi pribavio protupravnu imovinsku korist, a trgovačko društvo čiji nije isključivi vlasnik, doveo u teško financijsko stanje i time ga onemogućio u izvršavanju svojih financijskih obveza.

Nakon istraživanja je protiv njega podnesena kaznena prijava.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)