Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:05 pm

ADNAN ČUSTOVIĆ: Trebamo zaboraviti Europu, očekujemo tešku utakmicu!

Piše D. F.

Nakon poraza od PAOK-a i eliminacije iz Europe u trećem pretkolu Konferencijske lige pred Hajdukom je novi ispit. U petom kolu HNL-a ‘bijeli’ u nedjelju (18.50 sati) gostuju u Kranjčevićevoj ulici protiv Rudeša.

– Trebamo zaboraviti Europu. Nismo postigli pogotke, to je bio glavni razlog ispadanja. Trebamo se koncentrirati na Rudeš. To je mlada, dinamična ekipa. Zadnji su na tablici, ali igraju jako dobar ofenzivni nogomet i zaslužili su puno više. Igrali su na tri gostovanja. Imaju zanimljivih igrača kao što su Latković, Ivanović i Lazarov koji veoma dobro stoje na terenu, bivši igrač Hajduka Pasariček koji je već zabio dva gola. Očekujemo tešku utakmicu. Rudeš je izgubio četiri utakmice i oni moraju nekog zakinuti. Moramo biti na 100% kako bi pobijedili – rekao je u najavi susreta pomoćni trener Hajduka Adnan Čustović koji će još četiri utakmice obnašati funkciju glavnog trenera zbog kazne koju je zaradio Ivan Leko.  

– U zadnje vrijeme znamo kako igramo. Stojim dobro u obrani i napadu. Treba nam više efikasnosti u napadačkom dijelu.

Hoće li biti promjena u sastavu?

– Još uvijek razmišljamo. Imamo još jedan trening pa ćemo vidjeti – zaključio je Čustović.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)