Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:35 pm

Mališani DV Ružmarin kao mali Meštri o’ tehnike izrađivali 3D objekte

Piše M.K.

Danas je održana tehnička radionica crtanja 3D olovkama u DV Ružmarin u Splitu koju je održala Udruga tehničke kulture ‘Meštri o’ tehnike’ u suradnji s navedenim dječjim vrtićem. 

Mentori tijekom radionice bile su odgojiteljice iz DV Ružmarin i učitelj tehničke kulture Ante Milić

Djeca su pomoću 3D olovki izrađivala razne objekte od kojih su pojedini poslužili kao dio novih ogrlica koje su ponijeli svojim kućama za uspomenu na današnje zabavne i edukativne trenutke radionice. 

Ovo je jedna u nizu tehničkih radionica koje udruga provodi u sklopu programa ‘Tehničkom kulturom kroz Split’, a ova radionica posebno naglašava dobre efekte upotrebe tehnike od malih nogu. 

‘Meštri o’ tehnike nastavljaju s tehničkim aktivnostima te se puno veselimo novim tehničkim sadržajima s djecom. Zahvaljujemo se DV Ružmarin na suradnju i odgajateljici Anji Žeravici na koordinaciji’, poručili su.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)