Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:10 am

UŽIVO (18.50) Leko radi nekoliko promjena, Hajduk traži nova tri boda

Piše D. F.

Nakon ispadanja od PAOK-a u trećem pretkolu Konferencijske lige Hajduk se okreće prvenstvenim obvezama. U petom kolu HNL-a ‘bijeli’ danas u 18.50 sati gostuju u Kranjčevićevoj ulici protiv Rudeša. Momčad koju vodi Robert Prosinečki u prva četiri kola doživjela je četiri poraza, no pokazali su da imaju kvalitetu, pogotovo u napadačkom dijelu. 

Ivan Leko protiv Rijeke je odradio prvu od pet utakmica kazne te će i protiv Rudeša susret gledati iz prvih redova tribina. S obzirom na energetsku i mentalnu potrošnju u četvrtak za očekivati je da će Leko napraviti nekoliko promjena u početnom sastavu. U obrani je otvoreno pitanje hoće li na desnom beku biti Mikanović, dok bi se Ferro mogao vratiti na stopersku poziciju. Promjena bi moglo biti i u veznom redu te na krilima. 

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Moufi, Šarlija, Ferro, Melnjak, Krovinović, Sigur, Benrahou, Sahiti, Dolček, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Patrik Kolarić iz Čakovca. Pomagat će mu Dino Knez iz Osijeka i Dominik Benković iz Zaprešića, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Ivan Mihalj iz Velike Gorice. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)