Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
3:18 pm

KORACI DO OBNOVE POLJUDA Izabran tim za izradu elaborata procjene stanja stadiona

Nakon što je Vlada u srpnju proglasila Poljud, uz  Maksimir, stadionom od nacionalnog interesa i osigurala sredstva za obnovu, gradonačelnik Ivica Puljak je učinio prvi korak prema tom cilju. 

Grad Split naručio je izradu elaborata ocjene postojećeg stanja. Natječaj se nije smio provoditi jer se radi o autorskom djelu, sva prava s tvorca poljudske ljepotice, Borisa Magaša, prebačena su na akademika Nenada Fabijanića

Stoga će zajednica ponuditelja iz Zagreba, Arhitektonski studio Fabijanić, Toding i Max – ing izraditi elaborat za 336.250 eura u roku od tri mjeseca. I kada se krene u rekonstrukciju Poljuda, Fabijanić će imati glavnu riječ.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)