Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:20 pm

PUCNJAVA U AMERICI Vlasnica trgovine ubijena zbog zastave duginih boja

Piše M.K.

Vlasnica trgovine u SAD-u ubijena je iz vatrenog oružja nakon svađe oko zastave duginih boga izvješene ispred njezinog dućana, objavila je lokalna policija. Laura Ann Carleton (66) pronađena je u petak mrtva u svojoj trgovini Mag Pi u Cedar Glenu u Kaliforniji, prenosi Index.

Osumnjičenika, koji je pješice pobjegao s mjesta događaja, ubila je policija nakon što su ga pronašli u blizini, navodno još uvijek naoružana. Prije nego što je pucao u ženu, izvrijeđao je i nju i zastavu duginih boja.

Holivudski redatelj Paul Feig opisao ju je kao ‘divnu prijateljicu’, a objavio je i njihovu zajedničku fotografiju. Feig, poznat po filmovima kao što su Djeveruše te po TV serijama poput Frikovi i šmokljani, rekao je da je njegova prijateljica upucana nakon što se suočila s napadačem koji je poderao zastavu.

U objavi na Instagramu rekao je da je slomljen zbog obitelji gospođe Carleton i LGBTQ+ zajednice, ‘kojoj je Lauri bila istinski saveznik’. 

‘Ova netolerancija mora prestati’, napisao je. 

‘Svatko tko koristi jezik mržnje protiv LGBTQ+ zajednice mora shvatiti da njihove riječi mogu potaknuti nasilje protiv nevinih ljudi koji vole’, dodao je.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)