Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:43 pm

ROBERT PROSINEČKI: Atmosfera je bila idealna za Hajduka, a s Gudeljom smo imali problem!

Piše D. F.

Robert Prosinečki bio je razočaran nakon poraza njegovog Rudeša protiv Hajduka (0:2).

– Hajduk je riješio utakmicu u prvom poluvremenu. Bilo je teško očekivati da ćemo napraviti preokret. Drugo poluvrijeme je bilo bolje, dominirali smo, ali zaslužena je pobjeda Hajduka. Ovo je već peta utakmica bez bodova, iako smo neke odigrali dobro. Ali, to je pritisak za momčad, za mene za klub, pričekat ćemo još utakmicu s Istrom u Puli pa ćemo vidjeti što će biti nakon toga – rekao je Prosinečki, a potom dodao:

– Imali smo tri-četiri povoljne situacije, mogli smo nešto zakuhati. Ali, zabrinjava prvi dio, radili smo puno grešaka, primali jeftine golove.

Je li vaša momčad bila impresionirana?

– Bili su impresionirani, bez duela, prvih 25 minuta bez žara i teško možeš tako parirati. Atmosfera je bila idealna za Hajduk i kad imaš tešku utakmicu u četvrtak, onda te nosi publika u ovoj utakmici, onda dodatno daješ gas.

Zašto nema Tomislava Gudelja, lani je bio jedan od najboljih igrača?

– Imali smo problem s njim. Suspendiran je. Što hoćete da još kažem? – zaključio je Prosinečki. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)