Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:50 pm

DARIO MELNJAK: Bilo je jako bitno nastaviti pozitivnu seriju u prvenstvu!

Piše D. F.

Dario Melnjak protiv Rudeša je zabio prvi gol sezone. Pouzdani Hajdukov lijevi bek poentirao je u 15. minuti nakon sjajne asistencije Marka Livaje.

– Nakon poraza u Solunu bilo je jako bitno nastaviti pozitivnu seriju u prvenstvu. U tome smo uspjeli. Ozbiljno smo krenuli u utakmicu, zabili smo brzo dva gola. Mogli smo možda i više. U drugom dijelu Rudeš je bacio sve karte u napad. Mi smo defenzivno dobro odgovorili i mirno priveli utakmicu kraju – rekao je Melnjak, a potom prokomentirao svoj pogodak.

– Livaja me lijepo uposlio. Uvijek je lijepo zabiti gol, ali nam je svima u glavama bilo da pobijedimo i nastaviti gdje smo stali prije tjedan dana te zaboraviti četvrtak.

Atmosfera?

– Gušt je. Više me to ne iznenađuje. U velikom nas je broju na svim stadionima. Sigurno će i u Varaždinu biti puno naših navijača – zaključio je Melnjak. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)