Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
6:25 pm

Osiguraj na vrijeme svoj novi posao u turizmu i posjeti Dan otvorenih vrata u Aminess Khalani Beach Hotelu u Makarskoj

Piše M.K.

Jedna od najuspješnijih i najbrže rastućih turističkih kompanija Aminess hoteli i kampovi, organizira Dan otvorenih vrata u Makarskoj. Svi zainteresirani za rad u turizmu, u kompaniji koja nudi jedne od najboljih materijalnih uvjeta, mogu doći na Dan otvorenih vrata u Makarsku u petak, 3.studeni u Aminess Khalani Beach Hotel, od 11 do 18 sati.

Kako bi se svi zainteresirani pobliže upoznali sa željenim zanimanjem, Aminess je osigurao svoj stručni tim gdje će voditelji kuhinja, restorana, recepcija i domaćinstva u suradnji s timom ljudskih resursa spremno dočekati potencijalne kandidate te odgovoriti na sva njihova pitanja. Zainteresirani kandidati dobit će jedinstvenu priliku da se i sami predstave stručnom timu, koji će ih na ovaj način moći individualno usmjeriti u odabiru njihovog najprikladnijeg zanimanja u turizmu.

Pregled svih otvorenih natječaja za posao u Aminessu, kao i sve benefite koje kompanija nudi, provjerite na internetskoj stranici posao.aminess.com.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)