Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
5:40 pm

Besplatan izlet i ručak na Mosoru povodom Dana oslobođenja Splita

Piše M.K.

Povodom Dana oslobođenja Splita koji se tradicionalno slavi 26. listopada, gradska organizacija SDP-a organizira prigodni izlet na Mosor u subotu 28. listopada.

Izlet je besplatan, kao i fažol koji će dočekati izletnike u planinarskom domu ‘Umberto Girometta’. Broj sudionika je ograničen te se za izlet treba prijaviti što ranije i to na broj 091 4559 508.

Polazak je planiran u subotu u 8 ujutro kraj Poljuda, a povratak s Mosora je oko 15 sati.

Ulogu domaćina izleta imat će predsjednik splitskog SDP-a Davor Matijević.

‘Dan oslobođenja Splita uvijek je dobar povod da se prisjetimo tog povijesnog trenutka u gradskoj povijesti, a nema ljepšeg nego to napraviti kroz druženje u prirodi u laganoj rekreaciji. Napravit ćemo uspon koji neće biti predug ni pretežak, a onda se nagraditi dobrim fažolom na svježem mosorskom zraku. Ovo nam nije prvo ovakvo druženje, a sigurno ni zadnje. Pozivam svoje Splićanke i Splićane da nam se pridruže’, poručio je Matijević.

Iako vremenska prognoza govori da će u subotu biti suho vrijeme s ugodnih 15-ak stupnjeva uz blagi sjeveroistočnjak, organizatori napominju da je moguće otkazivanje ili promjena termina u slučaju da bude kiše, a o čemu će svi prijavljeni biti na vrijeme obaviješteni.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)