Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:40 pm

Ribara ugrizao morski pas, helikopterom prevezen u bolnicu

Piše M.K.

Ribar (35) iz Indonezije oporavlja se u bolnici nakon incidenta zapadno od Vila do Conde. Trenutno se ne zna kako je došlo do napada morskog psa, ali moguće je da je ribar životinju izvukao na brod mrežom kojom je lovio ribe, piše NBC News.

Napad se dogodio u srijedu, 16. kolovoza, nakon čega je mornarički spasilački helikopter upućen prema ribaru. Muškarac je nešto prije ponoći prevezen u zračnu luku Porto, a trenutno se nalazi u stabilnom stanju, piše N1.

Inače, plavi morski psi nisu poznati po tome što napadaju ljude, a u ovom slučaju to je možda bilo zato što je bio u nevolji.

Web stranica British Sea Fishing navodi: ‘Napadi plavih morskih pasa na ljude su izuzetno rijetki, ali su zabilježeni. Ukupno, na svjetskoj razini, postoje četiri potvrđena slučaja smrtonosnih napada plavih morskih pasa na ljude s 25 potvrđenih napada koji nisu smrtonosni’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)