Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
6:35 pm

ŠEF IZRAELSKE VOJSKE ‘Ovo je naša država, naša kuća i branit ćemo je svim sredstvima’

Piše M.K.

Načelnik stožera izraelskih obrambenih snaga general pukovnik Herzi Halevi obratio se medijima u blizini granice s Gazom, rekavši da su izraelske oružane snage spremne i da će vodstvo Hamasa platiti za svoj ubilački napad na Izrael 7. listopada, prenosi Index.

‘Izrael je usred rata koji je pokrenula teroristička skupina Hamas. Pripremili smo se za ovo. IDF je spreman za manevar, a mi ćemo s političkim ešalonom donijeti odluku o obliku i vremenu sljedeće etape. Koristimo svaku minutu da budemo još spremniji. I svake minute koja prođe s druge strane, još više udaramo neprijatelja. Ubijanje terorista, uništavanje infrastrukture, prikupljanje više obavještajnih podataka za sljedeću fazu. Ovo je naša država, naša kuća i branit ćemo je svim sredstvima.

Ovaj rat ima jednu adresu: vodstvo Hamasa i svi oni koji su djelovali pod njegovim zapovjedništvom. Oni će platiti cijenu za ono što su učinili. IDF se bori protiv Hamasa, ne bori se protiv stanovništva Gaze. IDF želi da stanovnici Gaze prođu kroz ovaj rat što je moguće neozlijeđeniji. Svaki stanovnik Gaze treba donijeti odgovornu odluku za dobrobit svog života’, rekao je Halevi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)