Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:25 pm

TEŠKA NESREĆA U TURSKOJ Poginulo 12, a ozlijeđeno 19 osoba u izlijetanju autobusa

Piše M.K.

Turski mediji pišu kako je autobus sletio sletio s ceste nešto iza ponoći. Stanovnici su kazali kako su ih probudili vrisci. Vidjeli su da je autobus udario i probio zaštitnu ogradu na cesti, a potom se strovalio niz padinu.

Ljudi su ispadali iz autobusa, piše Fenix Magazin.

Autobus je krenuo iz središnjeg anatolijskog grada Syvasha u nedjelju navečer prema oko 900 kilometara udaljenom Istanbulu. Nesreća se dogodila nakon 200-tinjak kilometara. Mediji nagađaju da je vozač koji je poginuo u nesreći možda bio nepažljiv. Pokrenute su istrage o uzroku.

Između ostalih, turski ministar unutarnjih poslova Ali Yerlikaya i potpredsjednik Cevdet Yilmaz izrazili su sućut obitelji žrtava.

Voditelj putovanja bio je autobusni prijevoznik Kamil Koc, koji pripada prijevozničkoj tvrtki Flix.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)