Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Hrvatska
6:55 pm

VIDEO Kaos u Saboru za vrijeme Plenkovićevog govora

Piše M.K.

Premijer Andrej Plenković danas je u saboru podnio godišnje izvješće o radu svoje vlade te o stanju države i nacije, nekoliko dana nakon sedme godišnjice otkako je 19. listopada 2016. preuzeo Banske dvore i izvršnu vlast, piše Index.

No Plenkovićev su govor zasjenili zastupnici oporbe koji su lupali po klupama jer Plenković nije bio u saboru uoči rasprave i jer im nisu dozvoljene sve stanke koje su tražili. Podsjetimo, nakon stanki oporba se ima pravo obratiti i očito su željeli tu mogućnost iskoristiti prije Plenkovićevog govora, no preskočena je stanka zastupnika Suverenista Marijana Pavličeka, na što se oporba pobunila lupanjem koje je trajalo čitavih sat vremena Plenkovićevog izlaganja.

‘Ujedinjena oporba u gluposti… Most/Možemo/Socijaldemokrati s partijom i bez nje/Centar i svi ostali…Ne daj Bože ovako ujedinjene vlasti, valjda nam je sad jasno kako bi naša Hrvatska izgledala s njima… Katastrofa!’, napisao je Ante Bačić uz snimku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)