Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:44 am

Rijeka odabrala novog trenera

Piše N.M.

Željko Sopić preuzet će klupu Rijeke. Dosadašnji trener Gorice na Rujevici će biti predstavljen u petak, nakon što se Rijeka vrati iz Francuske gdje ih u četvrtak čeka ogled s Lilleom u playoffu za ulazak u skupine Konferencijske lige.

– U ova dva dana bili smo u intenzivnim razgovorima. Bilo je dosta kandidata i na kraju se sve svelo na dvije-tri opcije. Usmeno je dogovoren dolazak Željka Sopića. Mi smo najprije kontaktirali klub, a tek onda izrazili želju Sopiću za njegovim dolaskom – rekao je sportski direktor Rijeke Darko Raić-Sudar

Rijeku će u Lilleu voditi Radomir Đalović, jedini član stručnog stožera Sergeja Jakirovića koji je odlučio ostati na Rujevici. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)