Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:57 am

JAKIROVIĆ NA PREDSTAVLJANJU U MAKSIMIRU: Uvjeren sam da ćemo biti prvaci!

Piše N.M.

Sergej Jakirović danas je i službeno predstavljen u Maksimiru kao novi trener Dinama. Na klupi ‘modrih’ bivši trener Rijeke debitirat će u četvrtak, kada u Maksimir u playoffu za ulazak u Europsku ligu stiže Sparta iz Praga. 

– Zahvala Rijeci na svemu što smo napravili, igračima, radnicima, radnoj zajednici, imali smo apsolutno vrhunsku suradnju. Stvari su takve da se sve neočekivano brzo dogodilo. Smatrao sam da moram i trebam prihvatiti ovaj izazov za kojeg sam spreman. Hvala svima na porukama podrške, nemoguće je na toliku količinu poruka odgovoriti. Jako puno pozitivnog je bilo, ja ću se truditi da opravdam ukazano povjerenje – rekao je Jakirović, a potom dodao:

– Najviše se radi sa psihološke strane. Imali smo sastanak, popričao sam sa senatorima i mladim igračima. Moramo napraviti sve da budemo maksimalni sutra. Nama je koncentracija na Spartu, nisam imao puno vremena ali sam iskoristio sve informacije.

Hajduk je trenutno vodeći, kako gledate na njih?

– Nedostižni su? Pa tek je počelo prvenstvo. Došli smo im lani kad sam preuzeo Rijeku jako blizu. Nama je sad svaka iduća utakmica finale, želimo što više bodova i moramo što prije početi pobjeđivati. Hajduk je ozbiljan, vidi se po rezultatima, uigrali su se, ali standardna je to priča svake godine. Ja sam uvjeren da ćemo biti prvaci – zaključio je Jakirović i dodao kako se nada da će uspjeti dovesti još 2-3 igrača do kraja prijelaznog roka. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)