Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:32 pm

Saša Bjelanović prokomentirao odlazak Sergeja Jakirovića u Dinamo

Piše N.M.

Istra je danas predstavila najnovije pojačanje. U redove pulskog prvoligaša stigao je Elias Filet. Ovaj 21-godišnji Francuz u Istru stiže iz Sochauxa, a protekle sezone igrao je na posudbi u Luksemburgu. Za Progres je u 29 utakmica zabio 20 pogodaka. 

– Riječ je o mladom, potentnom igraču kojeg smo uspjeli dovesti spletom okolnosti jer se njegov klub našao u specifičnoj situaciji što smo mi uspjeli iskoristiti i dovesti ga besplatno. Donijet će nam opciju više u napadu s obzirom da se radi o igraču koji je isključivi golgeter i ima osjećaj za gol, no nije da igra samo u šesnaestercu, pokretan je napadač. Sigurno će trebati neko vrijeme za prilagodbu, međutim tu smo ga doveli ciljano i sigurni smo da će nam svojim kvalitetama pomoći. Ostalo je na njemu, da se kroz svakodnevni rad dokaže treneru i izbori svoje mjesto – rekao je Bjelanović, a zatim prokomentirao odlazak Sergeja Jakirovića iz Rijeke u Dinamo.

– Moje mišljenje je da smo mi svi jedno licemjerno društvo u kojem svako svakoga lako ocjenjuje, a nitko ne kreće od sebe. Pravila su dopustila, a sada osuđivati čovjeka da je otišao negdje nemoralno… To je sve osobna stvar. Ja mislim da Savez, ako žele to promijeniti, da treneri idu iz kluba u klub, mora napraviti neke preinake. Dolazim iz Italije gdje trener u jednoj sezoni ne može promijeniti više od jednog kluba. Osobno naginjem prema tome. S druge strane, rekao bih da nema smisla nekoga osuđivati i pričati o moralu. Uostalom, ovo je posao kao i svaki drugi, a to što navijači žive u svojim idealima koji su potpuno suprotni od ideala igrača i trenera je nešto o čemu se može prilično debatirati. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)