Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
9:37 pm

STIPENDIJE GRADA SOLINA Kroz idući tjedan isplate na račune 254 učenika i studenta

Piše A. M.

Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević uputio je večeras još jednom svoje čestitke stipendistima.

– Ponosan sam što sam danas u ime Grada mogao podijeliti rješenja o ostvarivanju prava na stipendiju za školsku/akademsku godinu 2021./2022 – istaknuo je.

Pojasnio je kako su zbog epidemiološke situacije imali izmijenjenu proceduru dodjele. Stipendisti su bili podijeljeni u manje grupe, ali to, naglasio je, nije niti malo umanjilo svečanosti trenutka. 

– Iako su uvjeti za ostvarivanje prava na stipendiju bili zahtjevni, 254 solinskih djevojaka i mladića je uspjelo zadovoljiti kriterije. Riječ je o talentiranim i vrijednim mladim ljudima koji su svojim trudom i zalaganjem i više nego zaslužili podršku Grada u ostvarivanju svojih planova na daljnjem putu kroz školovanje – naglasio je Ninčević. 

Napomenuo je i koga podržavaju.

– Važno je napomenuti kako osim što podržavamo nadarene i uspješne mlade ljude, vjetar u leđa pružamo i deficitarnim zanimanjima, učenicima i studentima iz socijalno ugroženih obitelji, onima koji se školuju izvan Republike Hrvatske, a posebno sam sretan što pomažemo temeljem ostvarenih rezultata i studente s invaliditetom – naveo je.

Najavio je i isplatu sljedećeg tjedna.

– Dragi stipendisti, čestitam, želim sve najbolje za nadolazeće blagdane i očekujte svoje zaslužene stipendije kroz idući tjedan! Vjerujem da će vam ovo biti dodatni poticaj za učenje i studiranje i za daljnje napredovanje te da ćete u budućnosti svoje znanje ugraditi u razvoj našeg Solina – zaključio je gradonačelnik. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)