Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:30 am

Nekadašnji vratar Hajduka potpisao za Široki Brijeg

Piše D. F.

Josip Bender karijeru nastavlja u Širokom Brijegu. Dvadesetosmogodišnji vratar protekle dvije i pol godine proveo je u Željezničaru, a na Pecaru stiže nakon što mu je istekao ugovor sa sarajevskim klubom.

– Ne treba ništa previše pričati o Širokom Brijegu. Dovoljno govori samo njegovo ime u bh. nogometu. Dolazim u klub koji se svake godine bori za Europu, a samim time i za vrh tablice. Momčad je sastavljena od mladih igrača koji su željni dokazivanja na čelu s mladim stručnjakom iza kojega već stoji kvalitetan rezultat – rekao je Bender koji je sa Širokim Brijegom potpisao ugovor do kraja sezone. 

Bender je u Hajduk stigao kao 16-godišnjak. Prošao je kroz omladinski pogon ‘bijelih’, branio je za drugu momčad, bio na posudbi u Primorcu iz Stobreča, a nakon odlaska s Poljuda branio je za Split, Zadar, Solin i Željezničar. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)