Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:48 am

Prvo obraćanje Vladimira Putina nakon kobne zrakoplovne nesreće!

Piše P. I.

Zemlje članice BRICS-a, Brazil, Rusija, Indija, Kina i Južnoafrička Republika, okupljene na samitu u Johannesburgu, u srijedu su se načelno dogovorile o proširenju bloka, pa se primanje novih članica očekuje na nekom idućem okupljanju.

U četvrtak se na samitu obratio i ruski predsjednik Vladimir Putin koji se zahvalio južnoafričkom predsjedniku Cyrilu Ramaphosi na vođenju sastanka i njegovim naporima da se blok proširi.

BRICS je odlučio pozvati šest zemalja – Argentinu, Egipat, Iran, Etiopiju, Saudijsku Arabiju i Ujedinjene Arapske Emirate – da postanu nove članice skupine, piše Guardian.

Putin se obraćao online putem, ali nije rekao ni riječ o kobnoj zrakoplovnoj nesreći u Rusiji u kojoj je poginuo čelnik Wagnera Jevgenij Prigožin, javlja N1.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)