Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:40 pm

MAJKA OTETOG IZRAELCA ‘Živimo na planetu koji je gori od boli’

Piše M.K.

Majka nestalog Amerikanca izraelskog podrijetla opisala je zadnji razgovor kojeg je imala sa sinom prije nego što su ga oteli militanti Hamasa. Rachel Goldberg je posljednji put vidjela svog sina jedinca, Hersha GoldbergaPolina (23), u noći na petak, 6. listopada.

Hersh je te večeri otišao na izraelski glazbeni festival kojeg su sljedećeg dana napali hamasovci. Goldberg je rekla da joj je mobitel obično ugašen na židovski šabat, ali da ga je te subote upalila kako bi provjerila što se događa sa sinom, piše CNN, a prenosi Index.

‘Odmah sam znala da se dogodilo nešto užasno’

Na ekranu su joj se pojavile njegove dvije poruke. U prvoj je pisalo: ‘Volim te’, a u drugoj: ‘Žao mi je’. ‘Odmah sam znala da se dogodilo nešto užasno’, ispričala je majka. Dodala je da je posljednji signal mobilnog telefona njenog sina detektiran u Gazi u subotu ujutro, 7. listopada. 

‘Nakon toga smo zaprimili videosnimku na kojoj se vidi kako Hersh ulazi u kamion s krvavim batrljkom umjesto lijeve ruke. To je bilo prije 18 dana. Od tada nemamo nikakve informacije. Mi i druge obitelji otetih Izraelaca živimo na planetu koji je gori od boli. Na planetu bez sna, na planetu očaja, na planetu suza’, kazala je Goldberg-Polin. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)