Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:04 am

Je li vrijeme za promjenu?

Piše D. F.

Mislav Karoglan vratio se na klupu Hajduka, a njegov povratak znači i neke promjene. Jedna od prvih mogla bi se dogoditi među vratnicama. Lovre Kalinić posljednji je put za ‘bijele’ nastupio 30. listopada prošle godine na gostovanju protiv Lokomotive. Doživio je ozljedu ligamenata koljena, a nakon operacije uslijedila je višemjesečna rehabilitacija.

Njegov izostanak otvorio je šansu Karlu Sentiću, a protekle zime doveden je Ivan Lučić. Sentić je figurirao kao ‘jedinica’, sve do utakmice u Maksimiru krajem veljače kada je Hajduk poražen (4:0). Nekoliko dana kasnije uslijedio je četvrtfinalni ogled kupa u Osijeku u kojem je priliku dobio Lučić i više je nije ispuštao. 

Ivan Leko posebno je cijenio Lučićevu igru nogom, a iako je Kalinić očekivao da će se nakon oporavka vratiti na vrata to se nije dogodilo. Lučić je za ‘bijele’ skupio 31 nastup i može se reći da je branio iznad očekivanja. Čak 18 puta sačuvao je mrežu netaknutom, no kada momčadi ne ide onda se traže nova rješenja.

Mislav Karoglan dovoljno je lukav i mudar. Svjestan je da mu je jako važno zadržati podršku svlačionice, a jedan od senatora upravo je Kalinić. U proteklom periodu nije mu bilo lako, ali odlazak Leke vjerojatno znači i povratak Lovre među vratnice. Već od utakmice na Kušek Apašu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)