Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:40 pm

FOTO Završnica Apfel Arena turnira u bućanju

Piše N.M.

Nakon puna tri mjeseca, Apfel Arena turnir u  bućanju dobio je svoj završetak sinoć, u finalnoj večeri koja je protekla u vrhunskoj atmosferi ispunjenoj zajedništvom i zanimljvim utakmicama najboljih boćara ovog turnira.

Jučerašnja završnica započela je  dinamičnim natjecanjem za treće mjesto, gdje je ekipa Wurth Ribičić (Marin Ribičić i Viktor Sabljić) izborila svoj put do trećeg mjesta i vrijedne nagrade od 600 €. Utakmica je bila napeta do samog kraja i ekipa Mina je za dlaku izgubila.

Nakon toga je uslijedio vrhunac večeri – finale. U finalnom okršaju, ekipa Studenac (Mate Pavešković i Ivan Žuljević) i ekipa Gogo Apfel (Ante Klinac, Marko Erceg, Goran Tolj) su se suočile u nevjerojatnoj borbi za prvo mjesto. Ekipa Studenac je nevjerojatnom igrom osvojila titulu prvaka, nagradu od 2000 € te postala prvak ovog turnira. Ekipa Gogo Apfel je malo slabijom igrom,  osvojila drugo mjesto i nagradu od 1200 €.

Nagrade su im uručili predstavnici sponzora turnira: Branimir Kević, regionalni voditelj Podravke, Željko Dropulić, prodajni predstavnik Badela, Nenad Masić, regionalni voditelj prodaje Heineken Hrvatska te Kristijan Dugandžić, vlasnik agencije Makarska Turistik.

Nakon završetka natjecanja, svečana atmosfera nastavila se uz koncert Matka i Brane, koji su svojim glazbenim nastupom upotpunili odličnu atmosferu koja je vladala mediteranskim vrtom Apfel Arene već od popodnevnih sati, pa su sudionici i gledatelji ostali uživati u zajedničkom druženju do sitnih noćnih sati.

‘Ovom prilikom, izražavamo duboku zahvalnost svima koji su podržali ovaj turnir, kao i svim sudionicima na njihovom trudu i predanosti te sponzorima turnira s naglaskom na glavne sponzore Podravku, Badel i Heineken koji su imali ključnu ulogu u održavanju ovog turnira.

Zatvara se poglavlje 1. Apfel Arena turnira u bućanju, no oči su već uprte u buduće sportske događaje i slavlja koja će nas čekati’, poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)