Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:04 pm

SLUŽBENO: Mate Antunović na posudbi u Monzi

Piše N.M.

Hajduk je i službeno objavio vijest o prelasku Mate Antunovića u Monzu:

‘Hajdukov 19-godišnji napadač Mate Antunović produžio je ugovor s Hajdukom do ljeta 2025. godine te odlazi na posudbu u redove talijanskog prvoligaša Monze do kraja aktualne sezone. Monza na kraju sezone ima pravo otkupa njegovog ugovora. 

Antunović je uspješno nastupao za Hajdukove juniore, dok je za prvu momčad odigrao sedam prijateljskih utakmica u kojima je postigao jedan pogodak. S prvom momčadi prošao je kompletne pripreme u Sloveniji uoči početka nove sezone’.

Dodajmo još i da otkupna klauzula za Antunovića iznosi 1,2 milijuna eura, a zanimljivo je kako se otkup automatski aktivira kad Antunović zaigra u Serie A. Uz to Hajduk je zadržao i postotak (20%) od buduće prodaje. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)