Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:55 am

UŽIVO (19.00) Hajduk ide po nova tri boda, ima li Leko ikakvih dilema?

Piše D. F.

Pred Hajdukom je danas novi ispit. U šestom kolu HNL-a ‘bijeli’ od 19 sati gostuju u Varaždinu. Susret je ovo dvije neporažene momčadi. Varaždin je u četiri dosadašnje utakmice ostvario učinak od jedne pobjede i tri remija, a protekla dva tjedna nisu igrali. Utakmica koju su trebala igrati s Dinamom u Zagrebu je odgođena te im je Hajduk već dugo u mislima. 

Redove Varaždina ovog je ljeta napustio bivši igrač Hajduka Tonio Teklić, ali je zato došao jedan ex hajdukovac, Ante Vukušić. Udarna igla momčadi Marija Kovačevića je napadač Fran Brodić koji je u četiri utakmice zabio pet golova. 

Ivan Leko danas će odraditi treću od pet utakmica suspenzije koju je zaradio nakon isključenja u Superkupu. U odnosu na prošli dvoboj Leko ne može računati na Slovenca Jana Mlakara kojeg još samo formalnosti dijele od prelaska u Pisu. Treninzima se ovog tjedna priključio Portugalac Ferro, no teško je za očekivati da će Leko mijenjati srce obrane. 

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Moufi, Šarlija, Diallo, Melnjak, Krovinović, Sigur, Odjidja-Ofoe, Sahiti, Dolček, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba. Pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Kristijan Novosel iz Valpova. Četvrti sudac je Ante Čulina iz Zagreba. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a njemu će asistirati Ivan Matić, također iz Osijeka.

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)