Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:23 am

Nacional objavio poruke Ivaniševića Tatjani: ‘Financira sam onog malog isprtka’

Piše P. I.

Nacional je u novom izdanju objavio poruke koje su razmjenjivali bivši supružnici Tatjana Dragović i Goran Ivanišević. Navodi se da je bivši tenisač vrijeđao bivšu suprugu, a ona ga je prijavila i za obiteljsko nasilje.

U porukama iz 2021. godine supružnici su raspravljali o međusobnim odnosima i prodaji dionica, a onda je Ivanišević počeo vrijeđati, navodi Nacional.

‘Najbolja stvar što sam napravia u ovih 15 godina je šta san te privaria, al sam nažalost napravia grešku šta san ponovo bia s tobom’, piše u jednom dijelu poduže poruke koju je Ivanišević Tanji poslao 2021.

‘…iz uz sve to tebe i onog malog isprdka i tvoje dijete san financira i hranio’, navodi se u Nacionalu kao dio poruke Ivaniševića.

Nacional je početkom prošlog tjedna objavio da je Goran Ivanišević podigao niz tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović i njihove kćeri s ciljem da im oduzme dio imovine.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)