Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:28 pm

Damir Mišković otkrio koliko članova ima Rijeka

Piše N.M.

Prilikom predstavljanja Željka Sopića kao novog trenera Rijeke, predsjednik kluba Damir Mišković osvrnuo se na aktualnu situaciju. 

– Napravili smo odličnu atmosferu. U mojih 12 godina bilo je lijepe atmosfere, ali u zadnjih mjesec-dva to se podiglo na veću razinu. Ponosni smo što imamo oko 11.000 članova, što je nevjerojatno. Kada sam došao bilo nas je 365 učlanjenih. To je za sve nas obveza da se odužimo navijačima. Dat ćemo sve od sebe, u sportu treba vjerovati. Uvijek sam optimist i stat ću uz igrače i trenera da budemo što bolji. Željko, hvala što si došao. Trebamo zasukati rukave. U Francuskoj smo pokazali srce. U uzvratu ih želimo pobijediti i proći dalje – rekao je Mišković. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)