Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:55 pm

TRAGEDIJA U NJEMAČKOJ Majka se s djecom sklonila pod stablo, pogodio ih grom

Piše M.K.

U sekundi se promijenio život njemačke obitelji iz Filderstadta. Kako je objavio RTL.de, Sonja, majka troje djece preminula je od udara groma, a njen 11-godišnji sin još je uvijek u bolnici s teškim ozljedama.

Tragedija se dogodila sredinom kolovoza tijekom jake oluje u Baden-Württembergu kada se Sonja zajedno s djecom sklonila pod stablo. Prije par dana prijatelji obitelji i kolege s posla pokrenuli su GoFundMe kampanju kako bi im pomogli.

‘Sonjin suprug Tim i njihova dva mlađa sina prolaze kroz nevjerojatno teške trenutke’, stoji na stranici kampanje.

Dosad je prikupljeno 28 tisuća eura, piše Index.

‘Iako novac ne može ublažiti gubitak koji doživljavaju, ova tragedija također predstavlja neočekivane financijske izazove za mladu obitelj. Trebamo im pokazati da nisu sami. Svaki doprinos, ma koliko mali bio, može pomoći. Duboko smo zahvalni na velikodušnoj potpori koju smo već dobili’, poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)