Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:30 pm

ADNAN ČUSTOVIĆ: Nadam se da ćemo opet napuniti Poljud, u Splitu je velika euforija!

Piše D. F.

Pomoćni trener Hajduka Adnan Čustović nije skrivao zadovoljstvo nakon pete prvenstvene pobjede ‘bijelih’ ove sezone. 

– Utakmica kako smo i očekivali. Znali smo da neće biti lagano, ali smo zasluženo pobijedili. Imali smo prilika, mogli smo i lakše pobijediti. Dvije situacije s VAR-om, oduzme ti to energiju, ali smo na kraju uspjeli doći do tri boda – rekao je Čustović, a potom dodao:

– U prvom poluvremenu smo dosta dobro držali posjed, imali igru. Znali smo da je Varaždin opasan iz kontranapada s igračima kao što je Šego. Kod njihovog gola smo mogli bolje reagirati, ali smo prezadovoljni s petom pobjedom u nizu. U Splitu je velika euforija, velika emocija i ljubav prema Hajduku. Nadam se da ćemo opet napuniti Poljud. Na lijepom smo valu. Moramo nastaviti ovako i da vjerujemo. 

Kako ste vidjeli igru Krovinovića, dosta je osporavan u zadnje vrijeme?

– To je više bilo s novinarske strane. Mi znamo što nam donosi. Možda nije bio u najboljem trenutku. On je igrač koji nam donosi mirnoću. Ovaj gol mu može dati povjerenje da može dati više u napadu. Puno puta nam je pomogao i u obrani, gdje je igrao na poziciji koja možda i nije njegova. Ali, to je nogomet.

Opet je asistirao Livaja?

– Marko ima nemoguće brojke, redaju se asisti i golovi. On je nogometni znalac. Imam samo riječi hvale za njega i njegove lopte koje imaju oči. Prelijep je bio centaršut za Filipa koji je završio akciju.

Atmosfera?

– To je Hajduk. Imamo navijače po cijeloj Hrvatskoj. Gdje god igramo oni su iza nas. Bilo je fantastično. S tom sinergijom koju stvaramo s našim navijačima, sa Splitom i Dalmacijom, to nas je poguralo do drugog pogotka koji nam je donio tri boda – zaključio je Čustović.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)