Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
5:39 pm

SPOJ TRADICIONALNOG I MODERNOG Vjenčanica neobičnog kroja s crnom mašnom

Piše A. A.

Mnoge su se djevojke ‘zaljubile’ u vjenčanicu iz Hillary kolekcije talijanskog dizajnera Antonia Rive koju je nedavno predstavio na društvenim mrežama. U pitanju je bijela haljina neobičnoga kroja s crnom mašnom na struku. 

Inače, ovu kolekciju odlikuju upravo upečatljive raskošne tradicionalno bijele kreacije s nimalo tradicionalnim crnim detaljima. Nekoliko ih se može vidjeti na fotografijama i snimkama objavljenima na društvenim mrežama njegova brenda.

Riva je i inače poznat kao jedan od najboljih ‘majstora’ u kombiniranju klasičnog i modernog stila. 

U svojemu radu koristi samo prirodne, visokokvalitetne materijale. Vjenčanice koje potpisuje nisu popularne samo u Italiji, već i diljem svijeta. Nose ih zvijezde, ali i malo imućnije ‘obične’ mladenke.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)