Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:50 pm

NAJVEĆI PLANINARSKI DOGAĐAJ Dani planinara Dalmacije na Malačkoj

Piše M.K.

U vikendu koji je pred nama čeka nas najveći planinarski događaj na ovom području, planinarska manifestacija koja svake godine okuplja veliki broj zaljubljenika u prirodu i planinarenje. Domaćini ove godine su kaštelansko planinarsko društvo HPD Malačka – donja Kaštela.

‘Dragi svi, s veseljem najavljujemo, a ujedno i pozivamo na Dane planinara Dalmacije koji će se održati od 01. do 03.09.2023. godine na Malačkoj. Za vas smo pripremili brojne atrakcije, planinarske ture, gastronomske delicije, degustaciju autohtonih kaštelanskih vina, glazbeni program i još brojna druga iznenađenja koja garantiraju dobru zabavu sva tri dana trajanja ove manifestacije’, poručili su domaćini.


Detaljan program koji možete pogledati na poveznici.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)