Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:00 pm

SRUŠILA SE NA KONCERTU Popularnu pjevačicu pronašli nepomičnu u bolovima

Piše M.K.

Popularna pjevačica, 35-godišnja Adele, doživjela je nezgodu tijekom nastupa u Las Vegasu nakon što se srušila iza pozornice zbog napada išijasa, piše Story.

Pjevačica je izjavila kako ju je član njezinog produkcijskog tima pronašao na podu u nemogućnosti da se ustane. 

‘Podignuli su me s poda’, rekla je pjevačica obožavateljima.

Još je prethodno otkrila da je često prisiljena šepati zbog svog stanja koje može uzrokovati bol u jednoj ili obje noge od donjeg dijela leđa. O tome je progovorila tijekom programa ‘Vikendom s Adele u Koloseumu’ u siječnju ove godine.

Nedavno je pred publikom otvorila dušu i o svom mentalnom zdravlju te, kako je otkrila, ponovno je krenula na razgovore kod terapeuta nakon razvoda od bivšeg supruga Simona Koneckog 2021. godine.

‘Ponovno sam krenula na terapiju jer nekoliko godina nisam išla. Morala sam početi. Ali, prestala sam se smatrati odgovornom za vlastito ponašanje i stvari koje sam rekla’, rekla je Adele.

‘Moja terapija ovog tjedna bila je stvarno zanimljiva. Bila je upravo o ovim koncertima. Uvijek postanem tako emotivna. Volim stvarati glazbu, ali postoji nešto u nastupu uživo što me zapravo užasava i ispunjava strahom’, priznala je tada Adele.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)