Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
12:08 pm

FESTIVAL ŠALŠE I SALSE Kaštel Stari i ove godine u znaku poma i plesa

Piše P. I.

Udruga za promicanje kvalitete života, kulturnih vrijednosti i baštine Šušur organizira 13. Festival šalše i salse (13. Festival spize i plesa) koji će se održati 1. rujna 20223 godine od 19 do 24 sata u Kaštel Starom na brcu pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Kaštela, Grada Kaštela, TZ Županije, Županije SDŽ i tvrtke Cemex d.d.

‘Uz dobru zabavu uz latino ritmove Bravo benda turistima, ali i domaćim posjetiteljima i ovog puta ponudit ćemo bogat i sadržajan program uz degustaciju spravljenih jela od poma, a u ponudi će se naći i druge gastro delicije i kokteli. Svi zainteresirani za spravljanje jela i drugih gastro delicija mogu se prijaviti na mail udrugasurur@gmail.com do 31. kolovoza’, najavljuju organizatori.

U plesnom dijelu programa u 20.30 sati nastupit će latino i standard plesači, trbušna plesačica, hip-hop i break, plesači salse, stepa… (plesni klub: Kaštela K-7, Lambada, Babalu, K-7, Step by Step, Kaštelanske mažoretkinje, Dječje kazalište Škatula i Akrobatska skupina ‘Crowd control’, kao posebni gosti nastupit će plesači Paula Tonković i Ivan Jarnec te glumica Daria Lorenci Flatz, pobjednica i finalisti showa Plesa sa zvijezdama.

Ova manifestacija ima i humanitarni karakter jer dio prihoda namijenjen je kući za beskućnike u Kaštelima.

‘Pozivamo Vas da i Vi budete dio ove plesno-gastro-humanitarne manifestacije i donirate financijska sredstva u skladu sa svojim mogućnostima kako bi pomogli onima koji su svoj dom pronašli u prihvatilištu za beskućnike u Kaštelima. Radujemo se Vašem dolasku’, zaključuju iz udruge Šušur.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)