Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
6:05 pm

TEATAR UZ MORE Nastup poznatog stand up komičara seli u dvoranu Lora

Piše P. R.

‘Znate onu Mišinu – Samo nas nebo rastavit može, naravno da znate! E pa izvini Mišo al mi smo se snašli. Nikakva kiša nas omesti neće. Beskompromisni stand-up show seli u dvoranu Lora.  Dođite u utorak, 29. kolovoza na Teatar uz more u dvoranu Lora!’, poručio je Semir Gicićglumac, dramaturg te jedan je od najpopularnijih regionalnih stand-up komičara za kojeg se uvijek traži karte više po cijeloj regiji.

U utorak, 29. kolovoza u 21 sati po prvi put nastupit će pred splitskom publikom i to u klimatiziranoj dvorani Lora.

Iako nema tjedna u kojem posljednjih godina ne gostuje negdje diljem regije, ovog utorka sprema poseban spektakl za svoj prvi susret sa Splićanima!

Popularni stand-up ‘Beskompromisni stand-up show’ koji oduševljava publiku govori o sasvim malim životnim stvarima u kojima se lako nalazimo. Semir je poznat po vrlo preciznom seciranju ljudi, situacija ali i balkanskih misterija. Publiku očekuju analize osobina ljudi, okoline, životnih situacija, pretresanje djetinjstva, veza s majkama te svakako puno smijeha.

Ulaznice:

online na www.teataruzmore.com

SPLIT:  blagajna u Lori (pon-sub 17 – 20 sati) i knjižara-papirnica PAPIRKO (Put Brodarice 4)

Studenti i umirovljenici popust ostvaruju na blagajni dvorane Lora

INFO i REZERVACIJE 091 795 7260

Sve informacije na www.teataruzmore.com

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)