Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
11:58 pm

UREĐENJE INTERIJERA Savjeti uz koje će i hodnik zablistati

Piše A. A.

Ponekad je dovoljno malo promišljanja i zaista sitna ulaganja kako bi prostor živnuo. To se posebno odnosi na ulazni prostor, točnije hodnik koji je u mnogim domovima najzanemarivanija prostorija, odnosno ima samo tranzitnu ulogu. 

Kako bi vaš hodnik, koji je, usput rečeno, ključan za stvaranje prvog dojma bio ljepši dovoljno je investirati u nekoliko ključnih komada. Ako je ujedno i prostor za skladištenje kaputa i cipela, treba ga dobro organizirati kako ne bi izgledao prenatrpano, piše Living.

Hodnici koji su mračni i uski najbolje će izgledati u svjetlijim nijansama, ali u dvije boje – sjajan izbor su bijela i svijetlo siva. Priču neka prate i podne obloge. Dobar izbor su pločice postavljene u romb – stvorit će iluziju većeg prostora, a ako je izbor pao na parket, bolji izbor su svjetlije nijanse. 

Ovdje je minimalizam karta na koju se isplati igrati. Jednostavan namještaj ravnih i manjih dimenzija odlično je rješenje. Poigrajte se kontrastima, monkromatski dizajn bit će pun pogodak jer će crno-bijele kombinacije stvoriti dinamiku u prostoru. Zaboravite na glomazne ormare, zamijenite ih otvorenim policama, efektnim vješalicama i zanimljivim konzolnim stolićem.

Zanimljiv tepih u šarenoj kombinaciji momentalo će podići prostor. Misli se na tepih manjih dimenzija koji ima isključivo estetsku ulogu. Drvena klupica ili zanimljiva tegla od terakote stilski će se lijepo nadograditi na tu priču.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)