Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:10 pm

Spektakl unatoč kiši: Gipsy Kings održali koncert u Opatiji

Piše M.K.

Iako je kiša skoro pomrsila planove, Opatija je sinoć svjedočila nevjerojatnom glazbenom spektaklu. Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo umjesto na Ljetnoj pozornici održali su koncert u dvorani Marino Cvetković. Ovaj svjetski poznati sastav, čiji zvuk kombinira rumbu, flamenco, salsu i tradicionalnu romsku glazbu, okupio je brojne obožavatelje i ljubitelje glazbe. 

Unatoč nevremenu, zvuk gitara i ritam latino glazbe ispuniše zrak, prenoseći prisutne na egzotično glazbeno putovanje.

Tonino Baliardo, virtuoz na gitari i jedan od osnivača Gipsy Kingsa, predvodio je sastav svojim maestralnim sviranjem i karizmatičnom prisutnošću na pozornici. Publika je bila oduševljena njihovim najvećim hitovima poput ‘Bamboleo’, ‘Djobi Djoba’ i ‘Volare’, ali također su imali priliku čuti i pjesme s njihovog najnovijeg albuma ‘Renaissance’.

Nakon nekoliko sati neumornog sviranja, Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo završili su svoj nastup s velikim aplauzom i ovacijama publike koja je bila oduševljena nevjerojatnim glazbenim doživljajem.  Ovaj koncert će zasigurno ostati u sjećanjima prisutnih kao dokaz da prava glazba prevladava sve prepreke. Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo dokazali su svoju glazbenu virtuoznost i neospornu sposobnost da stvore nezaboravan doživljaj. 

Nakon Opatije, Gipsy Kings sele na jug gdje će 30. kolovoza  otvoriti festival ‘S okusom soli’ na splitkom Sustipanu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)