Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
2:31 pm

Gipsy Kings zbog kiše u dvorani Gripe umjesto na Sustipanu

Piše P. I.

Koncert Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo zbog nepovoljnih vremenskih prilika prebačen je u ŠC Gripe.  Ulaznice kupljene za koncert na Sustipanu vrijede i za koncert u ŠČ Gripe. Ulaz je otvoren od 20 sati. 

Gipsy Kings ovim će koncertom otvoriti trodnevni festival ‘S okusom soli’ na kojem će drugu večer nastupiti Vlatko Stefanovski sa svojim triom, te Bajaga i Instruktori koji će u petak zatvoriti festival. 

Koncert legendarnih Gipsyja u Splitu bit će posljednji u nizu koncerata na našoj obali. Gipsy Kings s Toninom Baliardom u sklopu turneje Renaissance održali su spektakularan koncert u nedjelju u Vrsaru, na zatvaranju festivala ‘U zagrljaju kamena i mora’, te sinoć u Opatiji. Njihov strastveni izvedbeni stil na gitarama oduševio je publiku koja je uživala u nezaboravnom glazbenom iskustvu. Koncert je donio spoj tradicionalnih gitarskih ritmova i modernih glazbenih elemenata koji su stvorili magičnu atmosferu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)