Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:30 pm

GRAŠO NAKON KONCERTA U SRBIJI ‘Ovo nismo nigdje doživjeli…’

Piše M.K.

Petar Grašo nastupio je u Leskovcu, na tamošnjoj popularnoj manifestaciji Roštiljadi, gdje je dočekan s velikim oduševljenjem, a ni sam nije krio uzbuđenje što će prvi put nastupiti ondje.

‘Prvi put sam u Leskovcu. Moja ekipa i ja proputovali smo cijeli svijet i malo je toga što nismo vidjeli. Iščekivao sam koncert u Leskovcu zbog nekih svojih dragih kolega i prijatelja koji su mi govorili proteklih godina koliko je lijepa ta manifestacija’, priznao je Grašo uoči koncerta za Kurir.

47-godišnji pjevač otkrio je da je u Srbiju poveo obitelj, naime s njim su stigli roditelji Zoran i Snježana Grašo.

‘Moja obitelj i ja toliko volimo gastronomiju i toliko smo čuli o gostoljubivosti ovog grada, da su moji roditelji, koji su već u godinama i ne putuju baš često, došli sa mnom i s nekim dragim prijateljima. Što se tiče hrane, mi smo kao obitelj dugi niz godina u restoranskom poslu i radimo s hranom vrhunske kvalitete. Ali ovo što smo doživjeli, pogotovo što se tiče roštilja, što je zaštitni znak Leskovca, tu ste prvaci svijeta i mislim da ste u svjetskoj kategoriji što se tiče srčanosti i gostoljubivosti’, zaključio je Grašo.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)